Om Stofhexen.com

Langt syd på – Altså ikke helt i Italien men på Lolland, ligger en gård med tre længer på Boelsvej 58 og det er 14 km fra Nakskov, langt ude på landet, dog ikke længere ude end det er til at finde.

På denne gård bor en hex, der elsker at sy og elsker at have en masse stof omkring sig. Hexen er mig og jeg hedder Lisbeth Gade Heller og er uddannet socialpædagog. Jeg har hele mit liv elsket at sy og har en stor viden om stof, så jeg bestemte mig for at åbne en stofbutik for længe siden, men fik først gjort noget ved det i 2015.

Stofhexens WebShop blev grundlagt i december 2015 og 13. januar 2016 åbnede den fysiske butik. Både webshoppen og butikken var en succes lige fra starten på grund af et pænt stort udvalg af kvalitetsstoffer og sytilbehør til priser der er til at betale.

Stofhexen går meget op i den personlige betjening af kunderne, både dem i butikken og de kunder, der kommer i WebShoppen.

Stofhexen er også meget aktiv på Facebook på grund af, Facebook giver stor mulighed for at være på det mere personlige plan og samtidig få en masse mennesker med samme interesse for syning i tale.

Stofhexen leverer et stort udvalg af kvalitetstekstiler og tilbehør. Jeg vil også meget gerne bistå med input, forslag og hjælp til at finde netop de stof du ønsker.

Stofhexen opdaterer hele tiden varesortimentet. Ser du forgæves efter nogle bestemte varer, så vil jeg meget gerne høre fra dig, så vi fællesskab måske kan finde de stof eller det sytilbehør du ønsker og så indføre disse i vores sortiment.

Det var lidt om Stofhexen og jeg håber du vil benytte dig af den service og de varer, der findes på Stofhexen

Jeg se meget frem til at se dig som kunde.

OG HUSK NU AT:

For Stofhexen er det vigtig, at betjene sine kunder med god personlig betjening. Det betyder blandt andet, det skal være muligt at kontakte mig på telefon alle ugens dage. Hvis jeg skulle være forhindret i at tage telefonen kan kunden indtale en besked, så vil jeg ringe tilbage så hurtigt som muligt. Det er min erfaring, hvis man lige sidder og mangler et eller andet til sit sy-projekt, eller mangler et råd, så er det vigtigt man kan komme i kontakt med sin stofforhandler med det samme.

Det mig meget på sinde at fremskaffe det stof kunderne efterspørger. Jeg har et bredt netværk af engrosforhandlere rundt om i Europa og kan rimelig hurtigt skaffe så godt som alt i stof og sy-tilbehør. Selvfølgelig vil der altid være noget, der ikke lige kan skaffes og i de tilfælde kan man måske tale sig frem til en anden mulig løsning.

Venlig hilsen

Lisbeth